Geachte kermis – loper,

Ondertussen zijn we in de zomer aanbeland, en loopt de defilé in Brussel.

Lopen zullen wij ook weer doen dit jaar in Putte. Op maandag 13 oktober 2014 is het weer zover, dan vindt de 9de editie van onze kermisloop plaats.

Alle info over deze editie vind je op onze vernieuwde website: www.kermisloop.be
Inschrijvingen zijn reeds geopend en kan via de website.

De kidsrun is de opener van dit loopfeest, en start om 18u30 aan de grens (3 – 7j: +/- 500m; 8 – 12j: 1200m). Voor de kidsrun dient noch ingeschreven, noch betaald te worden.

De 5km wedstrijd start om 19u10. Om 19u50 starten we met de wedstrijdloop over 10km, zijnde 4 ronden.

Ook dit jaar is het bij voorinschrijving en betaling voor 30 september, dat je met een gepersonaliseerde borstnummer loopt.

Voor wie met familie, vrienden, kennissen, werkmakkers of vereniging wil inschrijven, kan dit via een “groepsinschrijving” doen via www.kermisloop.be/groepsinschrijving

De online voorinschrijvingen lopen tot en met 6 oktober. Voorinschrijving kost 6 euro, daginschrijving is mogelijk en kost 8 euro. inbegrepen: gratis t-shirt,  veel toeschouwers, ambiance en muziek op parcours, bij elke doorkomst drank bevoorrading en bij aankomst sportdrank dankzij Shop2Run, Leppin, een massa sfeerfoto’s, elektronische tijdsregistratie dmv scanning

Meer info via www.kermisloop.be of mocht je nog andere vragen hebben mail vrijblijvend naar: info@kermisloop.be

Raadpleeg regelmatig de website om van de laatste nieuwtjes op de hoogte te blijven of word vriend van de kermisloop putte grens op facebook.

Veel succes met de voorbereiding,
Het kermisloop bestuur Putte Grens vzw
(samenwerking Putse middenstand en Lopersgroep Putte)