Nog 1 dag rest ons tot onze 10de editie van Kermisloop Putte Grens.

Inschrijven is enkel nog mogelijk als daginschrijving, en inschrijven kan je nog doen door ofwel:

  • zondag tijdens de kermis markt tussen 10u00 en 16u00 aan de Puttestraat 61 ( vroeger Fietsen Bob) tegenover de Belgische kerk
  • of maandag avond vanaf 17u30 aan de start – aankomst zone, binnen in het café Hollands Hof , ertbrandstraat 294 te Putte Kapellen

Voor zij die VOORINGESCHREVEN zijn, zij kunnen hun borstnummer ook op zondag afhalen, en krijgen tevens hun t-shirt al mee naar huis. Op maandag kunnen zij hun nummer en t-shirt afhalen voor Reizen De Rop , Ertbrandstraat 292 , Putte Kapellen. Dit vanaf 17u30.

Voor de KIDSRUN dient er niet ingeschreven te worden. De kinderen lopen GRATIS hun wedstrijd en bij aankomst krijgen ze hun welverdiende medaille en verrassingszakje. OPGELET , de kinderen lopen in 2 leeftijdscategorieën. Om 18u30 starten we eerst voor 500m voor de allerkleinsten, 3 – 7 jaar. Kort daarna starten de groteren, tussen 8 en 12 jaar lopen zij hun 1200m. Mogen wij vriendelijk vragen aan de ouders om zo weinig mogelijk mee op het parcours te lopen ivm veiligheid van onze allerkleinsten. Het is een kidsrun, de volwassenen komen later aan de beurt.

Om 19u10 starten we met de 5km. Zij lopen 2 ronden van +/- 2,5km.

Om +/- 19u50 starten we met de wedstrijdloop 10 km kermisloop. 4 ronden van 2,5km;

Wij zorgen alvast voor veel ambiance, nog meer dan andere jaren, en hebben nog wel wat specials in petto.

Na afloop kan je kans maken op de aanwezigheidtombola , reis twv 450.00 euro. Het enige dat je moet doen is aanwezig zijn, en in het bezit zijn van je borstnummer.

Tijdens het lopen verloten we onder de deelnemers nog aankoopbonnen van middenstand Putte twv totaal 1000 euro.

De weersvoorspellingen zijn uitstekend om te lopen, droog en frisjes. Dus supporters, massaal aanwezig dan word het een warme feesteditie .

Succes nog met de laatste voorbereidingen en tot maandag .

Bekijk hier de parcours.