zaterdag op kapittelloop onze veelvuldig winnaar Nick van Peborgh nog eens overtuigend zien winnen in een prachttijd van 1u07min op de halve marathon afstand. de form is zeer goed en hoopt dit vast te houden tot aan onze kermisloop. Nick is ingeschreven en hoopt dat jullie, andere deelnemers , hem de nodige concurrentie kunnen geven om weer rond die 30 min te finishen.

nog een opgemerkte vraag van enkele deelnemers: hoeveel tijd krijgen we om te finishen? Zoveel als je nodig hebt om op een sportieve manier je afstand te lopen. Het is niet omwille van de 40 min verschil tussen de start van de 5 en 10 km, dat de 5 km deelnemers maar 40 minuten tijd hebben om te finishen, zij krijgen al de nodige tijd om te finishen. Wij van de organisatie hebben dit systeem zo uitgewerkt dat we een doorlopend sportief willen behouden zonder pauze of stille momenten. Uitgaande van de vorige editie’s komen de laatste deelnemers van de 5 km binnen wanneer de 10 km lopers hun 1ste rondje bijna hebben afgewerkt.

Verder even meegeven dat er nog tem 29 september kan voor-ingeschreven worden om met naamsvermelding op je borstnummer. de voorinschrijvingen lopen nog tem 7 oktober.